5 juli, 2015

Wie ben ik

Mijn naam is Denise van der Donk – Eskes en woonachtig te Groenlo. Sinds mei 2014 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent, aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot Gezondheidsadviseur en regelmatig volg ik bij- en nascholingen om mijzelf te kunnen blijven “trainen” op het gebied van voeding en vitaliteit. Zoals: Migraine & voeding, Voeding, stemming & emotie, Slanker door slapen, Functional Training Specialist, Sport & Voeding en Kind & Voeding. Als gezondheidsadviseur begeleid ik met veel plezier, kennis en ervaring mensen naar een gezonder eet- en leefpatroon door persoonlijk advies op het gebied van verantwoorde voeding en voldoende beweging. Hierbij hanteer ik de richtlijnen van de Gezondheidsraad (Voedingscentrum).

Mijn kracht ligt in het verder kijken dan alleen het (huidige) eet- en beweegpatroon en de oorzaak proberen te achterhalen. Door eigen ervaring, veel enthousiasme, een luisterend oor en empathisch vermogen. Ik ervaar veel voldoening door mee te mogen denken en te adviseren. Mensen te mogen ondersteunen op weg naar meer vitaliteit.

Hierbij behoort ook het opzetten van en het verzorgen van zwem- en triathlonclinics, om mensen zodoende letterlijk weer in beweging zien te krijgen. Ik ga graag de samenwerking aan! Op deze website leest u mijn werkwijze en bijbehorende mogelijkheden zowel individueel als in groepsverband.