29 augustus, 2015

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Een goede gezondheid start bij voldoende aandacht voor jouw lichaam. Gezond, gevarieerd en regelmatig eten vormt hierbij de basis. Door geregeld te bewegen bouw je een betere conditie op en word je sterker, het lichaam raakt in vorm. Met een gezonde en gestructureerde levensstijl beschik je over meer energie en zit je lekkerder in je vel!

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

Een dieet helpt je wellicht om (tijdelijk) gewicht te verliezen maar op lange termijn is dit vaak niet de oplossing. Ik wil jou op weg helpen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Om dat te kunnen bereiken kijken wij samen (volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad) kritisch naar jouw huidige eet- en beweegpatroon. We gaan op zoek naar patronen die we gemakkelijk en structureel kunnen doorbreken. Ik bezoek je aan huis, om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huidige eet- en leefpatroon. Je hoeft niet speciaal de deur uit voor een afspraak. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Ik kan het aan!  is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en daardoor wordt het voeding- en beweegadvies geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullend pakket van een aantal zorgverzekeraars. Meer informatie kun je vinden op  www.gewichtsconsulenten.nl 

Intakegesprek € 35,-

  • Vaststellen persoonlijk doel en vervolgtraject bepalen
  • Afname voeding- en beweeganamnese
  • 1 x weegconsult, waarbij meting plaatsvindt van lengte,  gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, Basal Metadolic Rate (BMR), spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet en botmassa. Inclusief foldermateriaal waarmee je direct aan de slag kunt.

Vervolg weegconsult € 30,-

  • Vervolgconsulten vinden, na de intake, om de 2-3 weken plaats, afhankelijk van je ontwikkeling. Wat gaat goed en wat kan beter rondom jouw voeding en beweging? Je krijgt praktische tips en adviezen, waarbij meting plaatsvindt van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, BMR, spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet en botmassa. Duur 30/45 minuten per keer. Gemiddeld is het aantal vervolgconsulten 4-5 keer, inclusief evaluatie.

Persoonlijk advies naar aanleiding van bijhouden eet- en beweegdagboek € 40,-

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid traject maar ontvang jij wel graag persoonlijk advies? Dan is dit iets voor jou! Ben jij een sporter en werk jij toe naar een bepaald doel? Dan is dit ook iets voor jou. Gezonde voeding is belangrijk om het prestatievermogen te bevorderen.

  • Persoonlijk advies naar aanleiding van bijhouden eet- en beweegdagboek. Is er mogelijk vitamine- en mineralentekort? Is de verdeling van inname vetten, eiwitten en koolhydraten in balans? Wat zijn de verbeterpunten, rekeninghoudend met jouw werk, gezin, vrije tijd en sportmomenten? Bij dit persoonlijke advies is één telefonisch contactmoment inbegrepen.

(Berekening tarief januari 2018 is exclusief reiskostenvergoeding, €0,19 per km)