3 oktober, 2014

Ervaringen

Individuele begeleiding:

“Denise is gespecialiseerd in voeding en beweging. Ze is praktisch, eerlijk en prettig in de omgang. Daarnaast werkt ze niet met “gekke dingen”,  dus al het eten dat ze voorschrijft is gewoon huis-tuin-keukenspul, geen poedertjes en shakes etc. Ook vraagt ze je niet om je af te beulen in de sportschool, maar kan ze samen met jou een schema opstellen op je eigen niveau. Of dat nu wandelen, crosstrainen of hardlopen is!” Ralph Nederlof

 

“Voordat ik bij Denise kwam heb ik van alles al geprobeerd om af te vallen maar niets hielp. Sinds ik bij Denise loop gaan de kilo’s er geleidelijk af. Ik kan het aan! is een methode waar je je leefstijl aan moet passen. Bij de kennismaking wordt er een vragenlijst doorgenomen en daar wordt een voedingsschema op afgestemd. 
De voeding is erg afwisselend en doordat je regelmatig moet eten is het goed vol te houden. 
Op momenten dat het afvallen langzamer gaat wordt er gekeken naar wat er aangepast kan worden. En doordat je weegmomenten hebt, heb je een goede stok achter de deur. 
Kortom, ik ben erg positief!” Mayra 

 

“Ik heb een jaar geleden mijn consult bij Denise gehad omdat ik graag wilde dat er meegekeken werd naar mijn voedingspatroon. Kort daarop was ik in blijde verwachting.
Onze zoon is geboren en een paar maanden geleden heb ik weer een afspraak met Denise gemaakt om te kijken hoe ik op een verantwoorde manier eet en kan afvallen.
En het gaat harstikke goed , gewoon normaal is niet moeilijk.
Denise heeft me een paar recepten gegeven maar met een gezin vindt ik het prettig om voor het hele gezin een maaltijd op tafel te zetten, dit gaat ook prima. Ik heb ook gewoon gevraagd of ze even in mijn koelkast wil kijken wat ze van de inhoud vindt, dat maakt dat ik bewuster inkopen doe. De consulten met Denise zijn bij mij thuis wat ik erg fijn vindt, ik sta niet graag op de weegschaal maar bij de Denise voelt het vertrouwd en schaam ik me niet. Ze neemt echt de tijd voor je, is in voor een grapje, maar ook als je even een dipje hebt weet ze daar mee om te gaan. Naast advies in voeding krijg je ook beweegtips en dan hoef je echt niet elke avond aan de gewichten te hangen maar een wandeling elke avond is ook een begin.
Op dit moment gaat het goed,  zodat ik om de maand afspreek. Even nog de stok achter de deur en uiteindelijk weet ik ook dat ik het zelf kan. Al met al ben ik heel tevreden en ik kan het iedereen aanraden.” Jeanette

“Door het persoonlijke leefstijladvies van Denise ga ik fitter en energieker door mijn drukke leven. Met de juiste voeding en regelmatig sporten, op de manier die bij mij past. Denise weet mij op een hele prettige manier te motiveren en onderbouwd haar advies met haar enorme kennis op voedingsgebied. Vooral de puur natuur producten spreken mij aan. Daarnaast is ze erg meelevend, gedreven én een prettige persoonlijke coach. Een aanrader!” Marian Hagen