29 augustus, 2015

Voedingsadvies

Werken aan uw gezondheid start bij voldoende aandacht voor uw lijf. Door een gezond, gevarieerd en regelmatig eetpatroon. Door voldoende te bewegen en het lichaam in vorm te houden, kracht te behouden en sterker te worden. Uiteindelijk over voldoende energie beschikken en lekker in uw vel komen te zitten.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Ik kan het aan!  is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en daardoor wordt het voeding- en beweegadvies geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullend pakket van een aantal zorgverzekeraars. Meer informatie leest u op  www.gewichtsconsulenten.nl 

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

Een dieet helpt u wellicht om (tijdelijk) gewicht te verliezen, maar helpt u niet op weg naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Om dat wel te kunnen bereiken, dus om blijvend af te vallen en/of gezonder te gaan eten, kijk ik samen met u (volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad) kritisch naar het huidige eet- en beweegpatroon en zaken die u blijvend kunt veranderen. Ik bezoek u aan huis, om zodoende een duidelijk beeld te krijgen van uw huidige eet- en leefpatroon en hoeft u niet speciaal de deur uit voor deze afspraak. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Intakegesprek € 35,-

  • Vaststellen persoonlijk doel en vervolgtraject bepalen.
  • Afname voeding- en beweeganamnese.
  • 1 x weegconsult, waarbij meting plaatsvindt van lengte,  gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, BMR, spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet en botmassa. Inclusief foldermateriaal waarmee u direct aan de slag kunt.

Vervolg weegconsult €30,-

  • Vervolgconsulten vinden na de intake om de 2-3 weken plaats, afhankelijk van uw ontwikkeling. Wat gaat goed en wat kan beter rondom uw voeding en beweging. Praktische tips en adviezen.
  • Weegconsult, waarbij meting plaatsvindt van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, BMR, spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet en botmassa. Duur 30/45 minuten per keer. Gemiddeld is het aantal vervolgconsulten 4-5 keer, inclusief evaluatie.

Persoonlijk advies naar aanleiding van bijhouden eet- en beweegdagboek € 40,-

Heeft u geen behoefte aan een uitgebreid traject maar ontvangt u wel graag persoonlijk advies? Dan is dit mogelijk iets voor u. Ook geldt dit voor u als sporter en u werkt naar een bepaald doel. Juiste voeding is belangrijk om het prestatievermogen te bevorderen.

  • Persoonlijk advies naar aanleiding van bijhouden eet- en beweegdagboek. Is er mogelijk vitamine- en mineralentekort en is de verdeling inname vetten, eiwitten en koolhydraten juist? Wat zijn de verbeterpunten? Rekeninghoudend met uw werk, gezin, vrije tijd en sportmomenten. Inclusief 1 telefonisch contactmoment.

(Berekening tarief januari 2018 is exclusief onkostenvergoeding reizen, €0,19 per km)